watermerk

EEN HOVENIERSBEDRIJF MET OOG VOOR KWALITEIT 

Wij durven het gerust te stellen. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat kwaliteit belangrijk vindt. En kwaliteit begint niet bij het ontwerp of bij een Tuin aanleggen. Kwaliteit begint met een eerlijk advies mèt kennis van zaken, geen verkooppraatjes!

 

Daar willen wij ons als hoveniersbedrijf in onderscheiden!

 

Waarom zou je een boom die scheef staat, vervangen als het ook mogelijk is om deze recht te zetten? Weet je zeker dat je een siertuin wilt aanleggen als de kinderen pas net naar de basisschool gaan en juist in deze periode behoefte hebben aan speelruimte in de tuin? Of hoe kan ik de tuin zo veranderen dat het minder inspanning kost zonder in te leveren op de schoonheid ervan?

 

Wij denken met u mee! Daar begint onze kwaliteit!

Waterval door Ves Reynders

Natuurlijk doen we als hoveniersbedrijf meer dan meedenken. We hebben een zeer goede naam opgebouwd met zowel Tuin ontwerpen als het aanleggen er van. Onze ontwerpen zijn zelfs internationaal gerealiseerd.

 

Al onze hoveniers zijn zeer ervaren èn vakbekwaam in het aanleggen van tuinen. Enkele medewerkers zijn al ruim 25 jaar werkzaam bij ons hoveniersbedrijf. Samen staat ons team garant voor ruim 150 jaar ‘tuinervaring’. Ook op het gebied van Tuinonderhoud weten wij het beste uit de tuin te halen.

 

Kunnen we als hoveniersbedrijf ook iets voor u betekenen?

Zwemvijver met looppad