watermerk

Bericht 1 t/m 4 van in totaal 4 berichten.

Interview Wiel Kok in Financieel Dagblad

29 juni 2017

Mooi interview/artikel over zwemvijvers in het Financieel Dagblad van zaterdag 24 juni 2017.

Lees meer

OLS Merkelbeek

26 juni 2017

De afgelopen dagen zijn ook wij actief geweest op het OLS terrein. Op de thuishaven Merkelbeek van onze directeur Wiel Kok, hebben wij, samen met enkele plaatselijke collega's, de sjuttewei iets groener gemaakt!

Lees meer

Vijverstofzuiger

20 juni 2017

Anaconda vijverstofzuiger nieuw in ons machinepark! Zuurstof is zeer belangrijk voor vissen en vijverplanten en het wordt door micro-organismen gebruikt om het water te zuiveren. Vijverslib, dat zich afzet op de bodem, verbruikt zuurstof en kan daardoor schadelijk zijn voor dieren en planten. Door de voedingsstoffen die in het slib vrijkomen wordt de algengroei bevordert, waardoor uiteindelijk het water troebel wordt. Het is daarom raadzaam om regelmatig het vijverslib eenvoudig te verwijderen met een vijverzuiger. De Anaconda vijverzuiger is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van vijverslib, zonder dat al het vijverwater verloren gaat. Deze Anaconda vijverstofzuiger is aan ons machinepark toegevoegd en wij kunnen dit werk voor u uitvoeren. Tevens zijn wij officiƫle dealer van deze Anaconda vijverzuiger, mocht uzelf overwegen om deze zelf aan te willen schaffen.

Lees meer

Onkruidbestrijding

20 juni 2017

Vanaf 31 maart 2016 is er een verbod ingegaan voor het professioneel gebruik van herbiciden op een verhard oppervlak. Onder verhard oppervlak wordt verstaan; Asfalt, beton, elementenverharding met voegen (trottoirtegels, straatstenen, e.d.) en ook gestorte materialen of waterdoorlaatbare materialen zoals grint, gravel, split, schelpen, grasbetontegels) Als alternatief voor deze chemische onkruidbestrijding hebben wij gekozen voor borstelen en branden. Ook zijn de benodigde machines hiervoor aan ons machinepark toegevoegd zodat wij ook u hiermee van dienst kunnen blijven

Lees meer