watermerk

Hovenier Ves Reynders - Tuindiensten 

Tuindesign & Styling Ves Reynders neemt u graag het werk uit handen. Als gerenommeerd hovenier helpen wij u met alles wat komt kijken bij een nieuwe tuin of een aanpassing aan uw huidige tuin. Van ontwerp tot aanleg en van onderhoud tot tips en adviezen. Een kleine klus of een groot project, elke tuin krijgt bij ons de aandacht die nodig is voor het perfecte eindresultaat! Een goede samenwerking met uw hovenier is van noodzakelijk belang voor het beste resultaat! Heeft u een vraag over een van onze tuindiensten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Tuin ontwerpen door een Hovenier 

Laat u hovenier ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ een tuinontwerp maken, dan bekijken we bij u thuis de huidige situatie. We bespreken uw wensen en ideeën en vervolgens maakt een van onze ontwerpers een tuinontwerp, op basis van zijn jarenlange ervaring met ontwerpen voor hoveniers. Nog niet helemaal tevreden? Dan schetsen, tekenen en overleggen we door totdat u helemaal tevreden bent met het nieuwe tuinontwerp! Bent u enthousiast over het ontwerp dan maken we desgewenst een beplantingsplan. Geheel vrijblijvend geven we vervolgens een offerte voor de tuinaanleg af. Maar natuurlijk kunt u met het definitieve tuinontwerp en beplantingsplan ook zelf aan de slag! We helpen u graag als u dat wilt en geven daarbij handige tips en adviezen. Meer informatie over Tuin ontwerpen.

Hovenier - Tuin ontwerpen

Tuinaanleg door een Hovenier 

Hovenier - Tuin aanleggen

‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ verzorgt graag uw volledige tuinaanleg, maar is ook uw partner als u alleen ondersteuning nodig heeft bij bijvoorbeeld het leggen van bestrating, het maken van een vijver of het aanplanten van specifieke delen van uw tuin. Door onze kostenraming of offerte weet u precies wat uw tuin gaat kosten. We brengen in kaart welk materiaal nodig is en maken een werkplanning. Op deze manier weet u precies wat u betaalt aan uw hovenier. Na het aanleggen ontvangt u van ons een gedegen advies over het onderhouden van uw tuin. Door onze ruime ervaring als hovenier kunnen wij u een gedegen advies geven. Meer informatie over Tuin aanleggen.

Tuinonderhoud door een Hovenier 

Hovenier ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ kan uw tuin uiteraard volledig onderhouden. Maar we nemen u ook graag gedeeltes van het werk uit handen; het snoeien van uw hagen of het periodiek bijhouden van de tuin bijvoorbeeld. Daarnaast vinden we meedenken en nazorg belangrijk. We geven tuintips en tuinadviezen en komen kijken naar uw tuin, zodat u zelf het noodzakelijke tuinonderhoud naar behoren kunt uitvoeren. Meer informatie over Tuinonderhoud.

Tuinonderhoud