watermerk

TUIN ONTWERPEN 

Voordat u aan de slag gaat met het realiseren of veranderen van uw tuin doet u er goed aan een kwalitatief en doordacht tuinontwerp te maken, zodat u weet waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u zelf gaan tekenen, maar er komt heel veel kijken bij het maken van een tuinontwerp. Daarom is het verstandig hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen.

 

Laat u hoveniersbedrijf ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ een tuin ontwerpen, dan bekijken we bij u thuis de huidige situatie van de tuin. We inventariseren daarbij uw stijl en smaak en kijken naar omliggende tuinen. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin past bij u én bij de omgeving. We bespreken uw wensen en ideeën, vanuit daar gaat een van onze ontwerpers de tuin ontwerpen op basis van zijn jarenlange ervaring. Nog niet helemaal blij? Dan schetsen, overleggen en tekenen we door totdat u helemaal tevreden bent met het nieuwe tuinontwerp! Bent u enthousiast over het ontwerp dan maken we desgewenst een uitgewerkt beplantingsplan. Geheel vrijblijvend geven we vervolgens een uitgebreide en inzichtelijke offerte voor de tuinaanleg af. Maar natuurlijk kunt u met het definitieve tuinontwerp en beplantingsplan ook zelf uw nieuwe tuin aanleggen!

Tuin ontwerpen vanuit schets

Wat zijn uw wensen? 

Tuin ontwerpen tekening

De verbouwing van uw nieuwe huis is net achter de rug en nu is ‘buiten’ aan de beurt, uw kind wordt wat groter en heeft speelruimte nodig of u wilt na jaren weleens wat anders. Allemaal situaties waarin u de tuin wilt aanpakken. Een tuinverandering begint bij een goed en doordacht tuinontwerp. Voordat u een schep in de grond steekt is het namelijk wel zo fijn uw wensen op papier te zetten, te weten waar u rekening mee moet houden en inzicht te hebben in het eindresultaat. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over schaduw en zon? Onderhoudsvriendelijkheid, hoogteverschillen of stijl? Welke soorten bloemen, planten en bomen er zijn en hoe die gecombineerd kunnen worden? Wilt u misschien een vijver en waar moet het terras komen?

Tuin ontwerpen ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ 

Wanneer u een tuinontwerp laat maken door hoveniersbedrijf ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ dan houden we rekening met al het bovenstaande. Onze ontwerpers komen ter plekke uw situatie bekijken. Samen bespreken we wat uw wensen, ideeën en mogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een aantal schetsen, waarmee we u proberen duidelijk te maken hoe uw tuin eruit gaat zien en met welke redenen we bepaalde keuzes hebben gemaakt. Hier gaan we net zo lang mee door totdat het tuinontwerp volledig naar wens is. Als u dat wilt maken we als laatste nog een beplantingsplan, waarop precies staat aangegeven welke planten waar komen te staan, welke materialen er nodig zijn en wat de bijbehorende kosten zijn. Na afronding van uw tuinontwerp en beplantingsplan ontvangt u een gespecificeerde offerte voor de tuinaanleg. Natuurlijk bent u vrij om uw tuin gedeeltelijk of helemaal zelf aan te leggen, al dan niet met onze hulp bij de ‘lastige’ of tijdroven de klussen. Pleegt u zelf liever geen onderhoud aan uw tuin? Ves Reynders neemt graag de tuinonderhoud van u over! Ves Reynders heeft een groot assortiment met afbeeldingen van Tuinontwerp voorbeelden, zo kunt u zien hoe wij te werk gaan met de ontwikkeling van uw tuin, voordat we een tuin daadwerkelijk aanleggen. Kosten tuinontwerp aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het ontwerpen van je tuin? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!