watermerk

Tuinonderhoud 

Na het aanleggen van uw tuin bent u niet klaar; iedereen weet dat een tuin onderhoud vergt. Sommige mensen verzorgen hun tuinonderhoud zelf, anderen besteden het liever uit. Feit is dat als u uw tuin netjes en in bloei wilt houden, er tuinonderhoud zal moeten plaatsvinden.

 

Hoveniersbedrijf ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ kan uw tuinonderhoud uiteraard volledig verzorgen. Ook nemen we graag gedeeltes van het werk uit handen; het snoeien van uw hagen of het periodiek bijhouden van uw tuin bijvoorbeeld. Daarnaast vinden we meedenken en nazorg belangrijk. We geven tuintips en tuinadviezen en komen kijken in uw tuin, zodat u zelf het noodzakelijke tuinonderhoud naar behoren kunt uitvoeren.

Tuinonderhoud achterstand

Onderhoudt u uw tuin regelmatig? 

Tuinonderhoud schoffelen

Het regelmatig onderhouden van een tuin zorgt voor een nette, groeiende en bloeiende tuin. Het oorspronkelijk opgestelde tuinplan blijft in stand en dat is natuurlijk wat iedereen uiteindelijk wil. Toch blijft tuinonderhoud regelmatig liggen. Bijvoorbeeld omdat u niet weet welke plant u wanneer moet snoeien, u geen mogelijkheid heeft om het afval weg te brengen, u met uw zoon naar het voetbal moet op zaterdag, u geen zin heeft om in de tuin te werken of het te warm, dan wel te regenachtig is buiten. Een onderhoudsvriendelijke tuin en het regelmatig bijhouden scheelt echter al veel tijd en moeite! Heeft u geen tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Hovenier Ves Reynders neemt dit graag van u over!

Tuinonderhoud door ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’ 

Komt u, om wat voor reden dan ook, niet toe aan uw tuinonderhoud dan kunt u ervoor kiezen uw tuin in zijn geheel te laten onderhouden door hoveniersbedrijf ‘Tuindesign & Styling Ves Reynders’. Regelmatig komen we dan langs om te snoeien, maaien of schoffelen. Zo ligt uw tuin er altijd netjes bij, terwijl u uw tijd aan andere dingen kunt besteden.We kunnen uw tuinonderhoud echter ook gedeeltelijk uit handen nemen. We komen dan bijvoorbeeld twee keer per jaar langs om te snoeien en geven dan meteen een tuinadvies voor de daaropvolgende periode. En dat kan nét weer dat steuntje in de rug zijn om zelf te gaan wieden en maaien.

Tuinonderhoud snoeien

We ondersteunen u ook graag bij het zelf onderhouden van uw tuin. Indien u uw tuin door ons laat ontwerpen of aanleggen dan ontvangt u altijd een ‘to do lijst’ met onderhoudsinformatie. Over alles wat in uw tuin staat weet u dan welk onderhoud wanneer moet plaatsvinden. Daarnaast vinden we nazorg belangrijk. We komen bij u langs, denken met u mee over de onderhoudsvriendelijkheid van uw tuin en geven u tips en advies. Bijvoorbeeld over mogelijke ziektes in uw planten, het bemesten van de grond of het verplaatsen van een plant omdat deze toch niet op de goede plek blijkt te staan. We hebben een aantal foto's voor u geselecteerd, om te laten zien hoe wij te werk gaan met de Tuin onderhouden.