Home Over ons

Over ons

Een hoveniersbedrijf met oog voor kwaliteit!
Kwaliteit staat bij Tuindesign & Styling Ves Reynders hoog in het vaandel. Dit begint bij ons niet bij het tuinontwerp of het aanleggen van een tuin. Kwaliteit begint voor ons met een eerlijk advies mèt kennis van zaken! Waarom een boom die scheef staat vervangen als deze ook rechtgezet kan worden? Of hoe kan ik de tuin zo veranderen dat deze minder onderhoud vergt zonder in te leveren op de schoonheid? Wij denken met u mee en daar willen wij ons als hoveniersbedrijf in onderscheiden!

Natuurlijk doen wij meer dan meedenken

Wij hebben een zeer goede naam opgebouwd met zowel tuin ontwerpen, het aanleggen van tuinen alsook zwemvijvers. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen en voortuinen. Ook thematuinen zijn ons niet vreemd; van landelijke, mediterrane en oosterse tuinen tot bedrijfstuinen. Enkele van onze ontwerpen zijn zelfs internationaal gerealiseerd.

Vakbekwame hoveniers

Verder werken wij met ervaren en vakbekwame hoveniers. Samen staat ons team garant voor ruim 150 jaar ‘tuinervaring’, waardoor wij ook op het gebied van tuinonderhoud het beste uit uw tuin weten te halen.

Contact

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het onderhouden van uw tuin? Of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!