Wat doen we

Tuindesign & Styling Ves Reynders helpt u graag bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het aanpassen van uw huidige tuin. Als gerenommeerd hovenier kunnen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. En dat begint niet bij een snel tuinontwerp, maar met een eerlijk advies en kennis van zaken. 

Al bijna veertig jaar combineren wij creativiteit en vakmanschap voor het realiseren van tuinen. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze expertises of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Tuin ontwerpen

Wij komen bij u op locatie om de huidige situatie te bekijken en uw wensen en tuinideeën te bespreken. Vervolgens gaat een van onze ervaren tuinontwerpers voor u aan de slag. We schetsen, tekenen en overleggen totdat u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp.

Tuin aanleggen

Wij verzorgen graag de volledige aanleg van uw tuin, maar zijn ook uw partner als u alleen ondersteuning nodig heeft bij bijvoorbeeld het leggen van bestrating, het maken van een vijver of het aanplanten van specifieke delen van uw tuin. Wij maken vooraf een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Tuinonderhoud

Onze hoveniers kunnen uw tuin volledig onderhouden, maar nemen u ook graag gedeeltes van het werk uit handen; het snoeien van hagen bijvoorbeeld of het periodiek bijhouden van uw tuin. En als u het noodzakelijke tuinonderhoud het liefst zelf doet, helpen wij u graag goed op weg door het geven van tuintips en -adviezen.

Zwemvijvers

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers in de meest uiteenlopende vormen en formaten. We beschikken over de vakkennis en professionele middelen om zwemvijvers deskundig te ontwerpen, aanleggen en onderhouden.