Home Tuin aanleggen

Tuin aanleggen

Hoveniersbedrijf Tuindesign & Styling Ves Reynders heeft al vele tuinen aangelegd; van hele grote tot hele kleine tuinen, voortuinen, dakterrassen, bedrijfstuinen, landelijke tuinen, mediterrane tuinen, oosterse tuinen, met en zonder (zwem)vijvers, zwembaden, gazons, hagen et cetera. Als ervaren hovenier weten wij precies waar we rekening mee moeten houden. Het maken van een tuinontwerp en dit omzetten naar het aanleggen van een tuin is onze specialiteit. En deze expertise zetten we graag in voor uw tuin.

Onze werkwijze

Het aanleggen van een tuin vergt een goede voorbereiding. Wij komen bij u thuis om uw wensen te bespreken en te inventariseren wat u mooi vindt en wat uw budget is. Samen bekijken we de mogelijke materiaalkeuzes waarbij we u informeren over de eigenschappen en de bijbehorende kosten. Vervolgens maken wij een offerte en werkplanning. 

Tijdens het aanleggen van de tuin blijven we continu met u in overleg. Iets wat er op papier mooi uitzag, moet in de praktijk misschien toch iets worden bijgesteld. Uiteindelijk gaat het erom dat u tevreden bent met uw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Na oplevering adviseren we u over het tuinonderhoud, zodat u nog jarenlang plezier beleeft van uw tuin. Uiteraard kunnen wij uw tuin volledig of gedeeltelijk onderhouden, maar we helpen u ook graag zelf op weg door het geven van tuintips en adviezen. 

Tuingalerij

Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of bent u benieuwd naar tuinen die we eerder hebben aangelegd? Bekijk dan onze fotogalerij tuinaanleg of voorbeeldtuinen.

Contact

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het aanleggen van uw tuin? Of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!