Home Tuinontwerpen

Tuinontwerpen

Bij het maken van een goed tuinontwerp spelen vele facetten een rol, het is dan ook verstandig om hier een professional voor in te schakelen. In onze tuinontwerpen combineren wij creativiteit en vakmanschap met de specifieke tuinwensen van onze klanten. Zo ontstaan iedere keer weer unieke tuinontwerpen, die perfect aansluiten bij de wensen van de tuinbezitters. Een tuinontwerp geeft niet alleen inzicht in het eindresultaat, het laat ook zien waar u rekening mee moet houden en helpt bij het realiseren van een tuin voor de lange termijn. Wij streven ernaar dat onze tuinontwerpen in de basis minimaal 15 tot 25 jaar ‘meegaan’.

Onze werkwijze

Tuindesign & Styling Ves Reynders komt bij u op locatie om de huidige situatie te bekijken en uw wensen en tuinideeën te bespreken. Vervolgens gaat een van onze ervaren tuinontwerpers voor u aan de slag. We schetsen, tekenen en overleggen totdat u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp. Een proces dat meestal 3 tot 5 weken in beslag neemt. Na een eerste vrijblijvende afspraak en aan de hand van de wensen bepalen we een prijs voor het tuinontwerp. 

Tuinontwerp voorbeelden

Wilt u alvast tuinideeën opdoen of bent u benieuwd naar tuinontwerpen die wij eerder hebben gerealiseerd? Bekijk dan de foto’s van onze diverse voorbeelden tuinen.

Contact

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het ontwerpen van uw tuin? Of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!