Mediterrane Tuin Ontwerpen

Voor een klant in Panningen hebben wij een mediterrane tuin ontworpen en gerealiseerd. Tijdens het ontwerp zijn wij samen met de klant om tafel gaan zitten en hebben wij een compleet ontwerp ontwikkeld in samenwerking met onze klant. Een Tuin ontwerpen samen met de klant zorgt ervoor dat de ideale mediterrane tuin ontwikkeld kan worden die volledig naar de wensen en behoeften is van de klant.

Een mediterrane tuin kenmerkt zich door de karakteristieke uitstraling waardoor er een heerlijk vakantiegevoel wordt gecreëerd in de tuin. De tuin kenmerkt zich door een afwerking die juist niet strak is, maar er worden structuren in de tuin aangebracht om zo de juiste mediterrane sfeer te creëren. Bij een mediterrane Tuin aanleggen is het belangrijk dat de ruwe elementen behouden blijven.

Kenmerkende details die wij hebben gecreëerd in deze tuin zijn het boeddha beeld en de typische mediterrane vijver. Daarnaast is er een mooie stenen pergola gemaakt waarop zeer mooie zware houten balken op rusten. Door dit robuuste uiterlijk komt de heerlijke mediterrane sfeer terug in deze tuin.

Eindresultaat

large_1964_3
large_1964_4
large_1964_5
large_1964_6