Ontwerp & Realisatie bedrijfstuin

Ves Reynders heeft deze mooie, grote bedrijfstuin ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. In nauwe samenwerking met de klant (een bedrijf) is er eerst een gedegen ontwerp gemaakt alvorens wij aan de realisatie van deze mooie bedrijfstuin zijn begonnen. Door de goede communicatie met onze klant hebben wij de ideale bedrijfstuin voor onze klant weten te ontwikkelen. De hoeveelheid Tuinonderhoud de tuin behoeft is bij een bedrijfstuin erg belangrijk, het onderhoud mag niet te veel kosten met zich mee brengen.

Deze tuin laat zien dat een bedrijfstuin niet "saai" of "zakelijk" hoeft te zijn.

Een speelse tuin met organische vormen en de mega bloempotten is een lust voor het oog en een plek waar je je zelfs op het werk thuis kunt voelen. De contouren van de vijver lopen mooi rond en gaan puntgaaf over in verschillende richtingen. De zeer grote bloempotten zorgen ervoor dat de bedrijfstuin een extra speels karakter krijgen. Dit laat zien dat een bedrijfstuin niet saai hoeft te zijn, maar zelf een leuk en speels uiterlijk kan hebben.

Bent u opzoek naar een mooie bedrijfstuin voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons. Bent u opzoek naar meer informatie met betrekking tot een tuin ontwerpen, tuin aanleggen of tuinonderhoud? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

Eindresultaat

large_1976_6
large_1976_3
large_1976_4
large_1976_5